Homepage banner

Montserrat Chocolade

Bean-to-bar experience

Montserrat

Verlekkerd op chocolade, maar eet je graag bewust én gezond? Dan ben je bij Montserrat aan het juiste adres. Montserrat chocolade is dé referentie voor biologische, suiker- en lactosevrije chocolade.

Elk product wordt gecontroleerd vanaf de cacaoboon plantage tot bij jou!

Het verhaal start in 1986: Willy Desmet begint zijn chocoladebedrijf in de garage van zijn ouders. Hij klopt aan bij lokale bakkers die onmiddellijk oog hebben voor zijn artisanale chocolade.  Maar ook in het buitenland smelten ze voor de Belgische lekkernijen.

beans

Onze merken

Onze producten zijn biologisch, duurzaam en de hoogste kwaliteit wordt gewaarborgd door het seleceteren van de beste en gezondste grondstoffen. Eén van onze troeven is het uitgebreidde gamma met onder andere pralines, zeevruchten, truffels en repen.

biochoc

Traditionele biologische chocolade gezoet met rietsuiker. De chocolade wordt geproduceerd met 100% organische ingrediënten.

wiloco

Een ruim assortiment chocolade, gezoet met kokosbloesemsuiker en geproduceerd met 100% biologische ingrediënten. De chocolade is lactosevrij, glutenvrij, vegan, en zeer smaakvol.

willy desmet

Belgische chocolade gemaakt met passie. De pralines zijn het resultaat van 100 jaar familietraditie in banketbakkerij en chocolade door de familie Desmet: 100% biologische topkwaliteit pralines met echt fruit, caramel en hazelnootpraliné.

Chocolate

Ons hoofddoel? Gezonde, duurzame én vooral lekkere chocoladeproducten maken die op eerlijke handel gebaseerd zijn!

De passie voor chocolade zette Willy aan tot het reizen naar verre landen om de beste grondstoffen te zoeken en in contact te komen met de boeren en hun plantages. Op basis van die grondstoffen vervaardigt hij zijn eigen chocolade: artisanaal, op basis van authentieke ambacht. Montserrat chocolatier is begonnen met traditionele chocoladeproducten, maar is nu dé Belgische fabrikant gespecialiseerd in het maken van niet-conventionele chocolade producten.