Chocolate saint

B2B

Waarom Montserrat?

We zoeken constant naar de pure, volle smaak van chocolade. Heb jij zelf een idee of vraag? We denken graag met je mee! Als producent kunnen we zowel grote als kleinere hoeveelheden garanderen. We dragen kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel. Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.
 

Wij verwerken hier geen chocolade,
wij maken chocolade.

Montserrat

Onze troeven

bio

Wij zijn in het bezit van een biocertificaat. Onder toezicht van het controle en certificatie orgaan 'Certisys'. Bij ons en bij onze leveranciers van de biologische grondstoffen wordt er zeer streng gecontroleerd en worden onaangekondigde streekproeven uitgevoerd. 

ifs

Omdat door ons steevast voor de beste en gezondste grondstoffen wordt gekozen, garanderen wij een constante, zeer hoge kwaliteit waar we zeer trots op zijn! Wij werken volgens de wettelijke kwaliteitsnormen van HACCP. Bij ons primeert kwaliteit en we zijn in het bezit van het IFS certificaat.

machinery

Machinepark 

Montserrat opgericht in een garage, later verhuisd naar een omgebouwde weverij. De nieuwe fabriek staat nu in Ledegem op een moderne productiesite. We beschikken over een innovatief machinepark dat voldoet aan alle geldende voedselnormen. Montserrat staat gekend om zijn flexibiliteit en productie van grote hoeveelheden.
 

Bij elke stap zijn we intensief betrokken, het hele verhaal moet kloppen.

We will make the difference!