Montserrat

Over ons

Chocolate manufacturer since 1986

Familiebedrijf

De roots van Montserrat chocolatier liggen in het West-Vlaamse Anzegem. Willy startte in 1986 samen met zijn zus Gilberte in de garage van hun ouderlijke huis. Hij is vanaf dag 1 de drijvende kracht achter het ambachtelijke bedrijf. In 1996 kwam zijn echtgenote Martine erbij.

Nu maken ze al ruim 30 jaar artisanale chocolade. Vandaag de dag zijn ze nog steeds even enthousiast. Hun keywords? Overtuiging, passie en vooral veel goesting. Willy en Martine innoveren, maar willen het familiale en traditionele karakter behouden.

willy & martine

Onze visie

Wij gaan steeds op zoek naar de pure, volle smaak van chocolade!

Awards

award inn

Het vakblad Gondola reikt jaarlijks de INN award uit en zoekt hiermee de meest innovatieve producten van het voorbije jaar. Montserrat stuurde zijn Wiloco chocolade in: biologische, lactosevrije, veganistische chocolade op basis van kokosbloesemsuiker. De INN Jury selecteerde Wiloco als laureaat en bevestigd hiermee zijn vertrouwen in ons product.

2015

beste praline 2014 award

In 2014 werd de praline van Willy Desmet geselecteerd door de jury van de chocolaterie awards in de afdeling professionals als laureaat voor 'de beste praline'

2014

doenderik award

In 2013 werd Willy Desmet bekroond als Doend'rik van de gemeente Anzegem. Dit is een trofee die jaarlijks wordt uitgereikt aan ondernemers die van zich laten spreken. Met deze erkenning wil de gemeente hen belonen en aanmoedigen.

2013